Koszyk jest pusty, dodaj produkty a pojawią się one w tym miejscu.
Waga: (0.00 kg)
Suma: 0
Do darmowej dostawy brakuje: 0
Terminy dostawy Sprawdź termin dostawy
Płatności VISA
Płatności Mastercard
Płatności przelewem bankowym
Płatności ecard
Potrzebujesz pomocy? Zadzwoń: 32 338 70 20 lub napisz do nas
Menu mobilne
Ulubione
0
Koszyk
0

Dr. Oetker Sernik królewski z czekoladą 520 g 0.52 kg 5900437086057

EAN: 5900437086057
Nazwa wariantu
Dr. Oetker Sernik królewski z czekoladą 520 g (1)
Dr. Oetker Sernik królewski z czekoladą 520 g (2)
Dr. Oetker Sernik królewski z czekoladą 520 g (1)
Dr. Oetker Sernik królewski z czekoladą 520 g (2)
Zadaj pytanie Zadaj pytanie
Zamknij
Zadaj pytanie o przedmiot

Dr. Oetker Sernik królewski z czekoladą 520 g 5900437086057

8,50
Cena za kg: 16,35
0.52 kg
-
+
szt.
Niedostępna ilość produktu. Dostępna ilość:
NIEDOSTĘPNY
DODANO
Serduszko ulubione
DODANO DO ULUBIONYCH
PRZEJDZ DO KOSZYKA
Proszę wypełnic wszystkie wymagane pola

Produkty podobne

Kotányi Karmel z wanilią posypka do kaw i deserów 20 g
Kotányi Karmel z wanilią posypka do kaw i deserów 20 g 0.02 kg
3,69 zł Cena za kg: 184,50
Kotányi Wanilia w laskach 2,5 g
Kotányi Wanilia w laskach 2,5 g 0.002 kg
19,99 zł Cena za kg: 9995,00
Kotányi Przyprawa korzenna do piernika 27 g
Kotányi Przyprawa korzenna do piernika 27 g 0.027 kg
3,49 zł Cena za kg: 129,26
Kotányi Przyprawa do szarlotki 26 g
Kotányi Przyprawa do szarlotki 26 g 0.026 kg
1,98 zł Cena za kg: 76,15
WIODĄCA MARKA Proszek do pieczenia
WIODĄCA MARKA Proszek do pieczenia 18 g
0,45 zł 0,49 zł Cena za kg: 25,00
Dr. Oetker Perełki musssujące 30 g
Dr. Oetker Perełki musssujące 30 g 30 g
6,39 zł Cena za kg: 213,00
Dr. Oetker Dekoracje cukrowe wesołe minki 23 g (15 sztuk)
Dr. Oetker Dekoracje cukrowe wesołe minki 23 g (15 sztuk) 23 g
11,99 zł Cena za kg: 521,30
Dr. Oetker Mix dekoracji magia barw różowa 70 g
Dr. Oetker Mix dekoracji magia barw różowa 70 g 70 g
6,39 zł Cena za kg: 91,29

"Pyszny sernik otulony czekoladową kruszonką. Nie zawiera barwników, oleju palmowego i syropu glukozowego. Ciasta w proszku nie wymagają dodawania konserwantów, ponieważ powstały ze składników, które poddane zostały procesowi suszenia. Suszenie jest naturalną metodą utrwalania żywności. Warto wiedzieć... Ciasta w proszku nie wymagają dodawania konserwantów, ponieważ powstały ze składników, które poddane zostały procesowi suszenia. Suszenie jest naturalną metodą utrwalania żywności."

Składniki

Ciasto: mąka PSZENNA, cukier, proszek do pieczenia (mąka PSZENNA, substancje spulchniające (difosforany, węglany sodu)), kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, 1% czekolada w proszku (kakao o obniżonej zawartości tłuszczu, cukier, dekstroza), aromaty (zawierają LAKTOZĘ)
Masa: cukier, skrobia, aromat, sól

Wartości odżywcze

Wartość odżywcza po przyrządzeniu (twaróg półtłusty, margaryna) 100 g1 porcja = 92 g(%*)
Energia1284 kJ1182 kJ14%
Energia307 kcal283 kcal14%
Tłuszcz 16 g15 g21%
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone 4,9 g4,5 g23%
Węglowodany 29 g27 g10%
w tym Cukry 15 g14 g16%
Białko 10 g9,6 g19%
Sól 0,45 g0,41 g7%
Ciasto można podzielić na 16 porcji. 1 porcja = ok. 92 g
* Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).

Zalecenia dla alergików

Zawiera: Mleko,Pszenica

Przechowywanie

Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Nazwa uregulowana prawnie

Mieszanka ciasta w proszku Sernik królewski z czekoladą.

Nazwa marki lub dystrybutora

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk

Pozostałe informacje

1 porcja (92 g) zawiera: energia 1182 kJ 283 kcal 14%* Energia w 100 g 1284 kJ / 307 kcal *Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8400 kJ/2000 kcal).

Przygotowanie i stosowanie

Dodaj: do ciasta: - 80 g margaryny - 1 jajko do masy sernikowej: - 150 g margaryny - 3 jaja - 500 g zmielonego twarogu Sposób przygotowania: 1. Przygotowanie ciasta Mieszankę do wypieku ciasta wsypać do miski, dodać miękki tłuszcz i jajko. Zagnieść ciasto tak, aby było gładkie. ¼ ciasta włożyć do zamrażalnika na ok. 30 min. Formę wysmarować tłuszczem i oprószyć mąką lub wyłożyć papierem do pieczenia. Pozostałą częścią ciasta wylepić dno formy (ø 24 cm), lekko podwyższając brzeg na wysokości ok. 2,5 cm. 2. Przygotowanie masy sernikowej Roztopić i ostudzić margarynę. Piekarnik nastawić na temp. 180°C. Mieszankę do masy sernikowej wymieszać za pomocą miksera z żółtkami, twarogiem i roztopioną margaryną do uzyskania jednolitej masy. Ubić pianę z białek i delikatnie wymieszać z masą serową. Masę rozłożyć równo na cieście. 3. Przygotowanie ciasta na wierzch Za pomocą tarki zetrzeć na wierzch resztę schłodzonego ciasta. 4. Pieczenie Wstawić do nagrzanego piekarnika. Temperatura: 180°C Czas pieczenia: 70-80 min Po upieczeniu ciasto pozostawić na ok. 5 min w uchylonym piekarniku. Smacznego!

Adres zwrotny

Dr. Oetker Polska Sp. z o.o. ul. Adm. Dickmana 14/15 80-339 Gdańsk Serwis Konsumenta tel.: 801 100 700 koszt 1 impulsu poł. lokalnego serwis@oetker.pl www.oetker.pl

Inne informacje o alergenach

Produkt może zawierać śladowe ilości MLEKA.

Znajdź zamiennik

Wyniki wyszukiwania

Logowanie

Succes
Error
Info

Header

Wybierz
GOTOWE
Przesuń w lewo by podejrzeć koszyk
Przesuń w prawo by otworzyć menu

Dołącz produkty do zamówienia

Dołącz produkty do zamówienia Wybierz numer zamówienia aby dołączyć do niego produkty z koszyka

Komunikat

Przepraszamy, w chwili obecnej niestety nie dysponujemy wolnymi terminami dostaw. Kolejne wolne terminy pojawią się dziś o północy.

Skompletowane już teraz zamówienie, zostanie zapamiętane i po pojawieniu się nowych wolnych terminów będzie można dokończyć proces zamawiania. W przypadku zmian niektórych cen wartość zamówienia zostanie przeliczona.
Rozumiem
Witamy w nowej witrynie sklepu Dla Państwa wygody zmieniliśmy wygląd
i poprawiliśmy funkcjonalność naszego sklepu.
  • ✓ Wygodniejsze zakupy
  • ✓ Zwiększona użyteczność
  • ✓ Wersja mobilna
  • ✓ Nowoczesny wygląd
  • ✓ Zachowana historia zakupów
Jeśli jesteś klientem poprzedniej wersji sklepu. Prosimy o skorzystanie z opcji nie pamiętam hasła,
aby przenieść swoje konto do nowego sklepu
NIE PAMIĘTAM HASŁA